torsdag 30 juli 2009

Lilian gravid igen, vecka 26

Ojoj, mitt bloggeri fick en låång paus! Tycker mitt liv förändrats en del. Börja jobba i Salo på ambulans 7 januari och bytte från min fasta tjänst till ett sommarjobb i Karis. Blev dock sjukskriven ren i början av juli, svårt i början men nu har jag bara njutit av att få vara hemma. Oskar börjar jobba nu på måndan så vi fick en hel månad ledi tillsammans.

Under sommaren har vi inte gjort några andra resor förutom att vi var o hälsa på syster till Motala i början av juni. Oskar har byggt ut vår terass..stolt fru*och annars har vi tagit det riktigt lugnt. Har varit lite svårt att "inte göra något" Träffade också en underbar familj på missionkonferensen i Karis. Familjen är från Rumäninen, och vi kände direkt med frun, Tanja starka band. Märkligt, har nog inte upplevt något liknande förut med nån. Så nu talar vi en gång i veckan på skype, och har underbara andliga diskussioner och upplevelser. Hon har nämligen en mycket stark profetisk gåva.

Blev alltså gravid direkt vi börja planera ett till barn. I början mådde jag illa men sen la det sig och jag mådde super enda fram tills jag ble sjukskriven. Inte kan jag heller påstå att jag nu heller har det tokigt men har väldigt ont i mina höft. Har haft det enda sen början och det har blivit värre med tiden, antagligen har mina höftben redan rört sig en del. Så har jag haft lite sammandragningar. Men jobbet blev nog för tungt.

Har under flera tillfällen haft dåligt samvete för att jag inte "bryr mig" på samma sätt om min mage som med Elena. Elena är centrum för tillfället, och magen får inte all uppmärksamhet..:) Men det skall bli så underbart att få ett till barn, och för E att bli syster. Hon behöver någon att ta hand om och lekkamrat. :) :) Och Oskar skall bli två barns far, är så lycklig över min man. Han är en underbar pappa som har ett otrolig lugn och inger sån trygghet.

Vi hade Jimmy på besök en vecka efter att han fick c-papper från mili. Så han for igår och lämna oss kvar me sin flunssa. Håhhå vilken dag vi haft med Oskar, han e nu helt färdig. Tog nog hårt på mig å. Elena ha verka klara sig ur det värsta iaf. Så nu skall jag säga god natt!

"För att ett djupt sår skall läka, behöver man ta bort plåstret och ge det lite syre" Detta i stort sa dom i Grey´s anatomi:) Månne man i vissa fall borde ta det till sitt hjärta...

Inga kommentarer: