lördag 11 oktober 2008

LIvet=)

Nu var min tyngsta period jag upplevt, slut. Varit på praktik på ekåsen samtidigt som jag aktivt skrivit slutarbetet, läst på tenter, förberett en föreläsning, gjort uppgifter i en nätkurs, försökt hinna vara den fru som Oskar förtjänar och vara en god mor åt Elena. Håhhå!!
JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!=) Nu är det inte mycket kvar så har jag avklarat det jag måste för att bli färdig till jul.

Elena har även under denna tid gått mycket framåt, hon har börjat äta enbart fast mat. Efter att jag varit några dagar på praktik, började jag enbart amma henne morgon och kväll. Och nu för två dagar sen slutade jag helt att amma, har ingen mjölk. Känns bra, Elena är tillräckligt gammal och nu blir det lättare för Oskar sen när han är hemma med henne. Börjar alltså på Karis ambulans runt 22.10, vilket känns bra! Förutom det ålar hon sig fram, skrattar och är väldigt nöjd.

10.9, sov Elena första gången i eget rum och 26.9 började vi avvänja henne från att äta på natten. De tre första nätterna var värst, sen började hon lugna sig. Pappa var väldigt duktig och var och "buffade" henne de två första och tredje var jag med och avlöste Oskar:) EFter det var det lugnare, hon somnade jätte lätt om, nu förtiden sover hon ibland hela nätter från 20-21- ca 7. Och ibland vaknar hon kort några ggr per natt. På torsdagen för två dagar sedan märkte jag även när jah kom hem från praktiken att Elena hade fått sin första tand:)

Vi hade med oss hem en matstol åt Elena från faster, och en katt!!=) Ibland funderar man nog om man inte kan planera och fundera ngt. Tydligen är jag och Oskar väldigt lika på det plan att vi båda är impulsiva och inte behöver ha planerat allt på förhand...

Elena klarade väldigt bra av att vara hos både Bodil och Kati och Pernilla under den tid jag var på praktik. Bodil kom på kaffe och var här från 11-15, väldigt trevligt!

Nu doftar det nyrostat bröd från köket...

Inga kommentarer: